توقیف و نابودی ۴۶ هزار تن موادغذایی غیربهداشتی در تعطیلات نوروز
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان از معرفی ۶۴۹ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی و نابودی ۴۶ هزار تن مواد غذایی در تعطیلات نوروز امسال خبر داد و گفت: بیشترین تخلف بهداشتی در این مدت مربوط به واحدهای آبمیوه و بستنی، نانواییها و واحدهای فرآوری مواد غذایی مانند اغذیه فروشی و رستورانها بوده است.
مهندس مهدی میرجهانیان در گفتوگویی، اظهار کرد: از بیست و پنجم اسفندماه تا روز گذشته بیش از چهار هزار و ۴۰ مورد بازدید کارشناسان بهداشت در استان انجام شده است که در نتیجه آنها ۶۴۹ متخلف به مراجع قضائی معرفی و ۱۹۸ واحد صنفی نیز پلمب شدند، البته همه پلمبها به همراه نصب بنر اطلاعرسانی نبود زیرا در برخی از موارد، به دلیل نقایص بحرانی قسمتی از واحد پلمب و به همین دلیل کل مجموعه غیرفعال شد.
وی با اشاره به انجام دو هزار و ۶۱۴ مورد بازرسی مشترک با ارگانهای دیگر مانند سازمان تعزیرات حکومتی، دادستانی، استانداری و فرمانداریها، دامپزشکی، اداره صنعت و معدن و جهاد کشاورزی، افزود: در این بازرسیها نیز بیش از ۴۶ هزار و ۳۶ کیلوگرم مواد غذایی توقیف و معدوم شد همچنین در تعطیلات نوروز امسال یک هزار و ۲۹۵ مورد نمونهبرداری آب، ۴۲۱ مورد نمونهبرداری مواد غذایی و ۵۷۱ مورد برخورد با فروشندگان دورهگرد و دستفروشان مواد غذایی و اقلام تحت پوشش قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، انجام شده است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان بیشترین تخلف بهداشتی ثبت شده را مربوط به واحدهای آبمیوه و بستنی، نانواییها و واحدهای فرآوری مواد غذایی مانند اغذیه فروشی و رستورانها دانست و گفت: با توجه به آمار بسیار مسافران نوروزی که امسال به اصفهان سفر کردند، آمار بازرسیها نیز ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت البته آمار ذکر شده، تنها مربوط به سامانه سامع است و بازرسیهای استانی که در این سامانه ثبت نمیشود را نیز باید درنظر گرفت.