آغاز ثبت نام بیمه نامه درمان تکمیلی کارکنان دانشگاه

به اطلاع کارکنان دانشگاه می رساند: با عنایت به رأی کمیسیون مناقصات دانشگاه ،ثبت نام بیمه نامه درمان تکمیلی کارکنان به مدت یکسال از تاریخ 1399/5/1 از شرکت بیمه آسیا در حال اجرا می باشد.

گفتنی است این قرارداد در دو طرح (نقره ­ای، طلایی) با تعهدات تفکیک شده با سرانه ماهیانه هر نفر ( طرح نقره ای 817500 ریال و طرح طلایی 1144500 ریال) اجرا می گردد.

همچنین کارکنان متقاضی ثبت نام در بیمه درمان تکمیلی در زمان انتخاب طرح های نقره ای یا طلایی می بایست نسبت به ثبت نام خود و افراد تحت تکفلشان صرفاً از یکی از طرح های فوق استفاده و ثبت نام نمایند.

مشمولین ثبت­ نام بیمه درمان تکمیلی (همسر، فرزند، پدر و مادر) می باشند، لذا از ثبت نام افراد غیرمشمول جدا خودداری فرمایید.

گفتنی است حق بیمه سرانه ماهیانه هریک از بیمه ­شدگان از ابتدای مردادماه محاسبه و از لیست حقوق مردادماه سال جاری کسر و به شماره شناسه متعلق به آن مرکز که از طریق شرکت بیمه آسیا اعلام خواهد گردید، واریز گردد.

تعهدات طرح نقره ای بیمه

تعهدات طرح طلایی بیمه