انتصابات جدید در وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی

- با حکم وزیر بهداشت؛ موهبتی رییس ستاد برنامه و بودجه 1404 وزارت بهداشت شد

دکتر ظفرقندی در حکمی مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت را به عنوان رییس ستاد برنامه و بودجه سال 1404 این وزارتخانه منصوب کرد.

-با حکم وزیر بهداشت؛معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر مسعود حبیبی را به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه منصوب کرد.

-دکتر صادق نیت مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی شد

با حکم وزیر بهداشت، دکتر خسرو صادق نیت به عنوان مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی منصوب شد.

-با حکم وزیر بهداشت؛ سرپرست مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر حسین کرمانپور را به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب کرد.

-با حکم وزیر بهداشت؛

موهبتی رییس ستاد برنامه و بودجه 1404 وزارت بهداشت شد

-با حکم وزیر بهداشت انجام شد

انتصاب رییس مرکز حراست وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سید ابراهیم اسکندری را به عنوان رییس مرکز حراست این وزارتخانه منصوب کرد.

-در حکمی از سوی وزیر بهداشت

معاون بهداشت وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علیرضا رئیسی را به عنوان معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.

-مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علی جعفریان را به سمت مشاور عالی و جانشین خود منصوب کرد.

-با حکم وزیر بهداشت؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت ابقا شد

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سید حمید جمال الدینی را در سمت معاون حقوقی و پارلمانی این وزارتخانه ابقا کرد.

با حکم وزیر بهداشت؛  معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد

دکتر ظفرقندی در حکمی، دکتر سید جلیل حسینی را به عنوان معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.