برگزاری سومین نشست قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه

پنجشنبه 5 مهر ماه، سومین نشست قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه در حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی با حضور جمعی از معاونین دانشگاه، مدیران مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها، مسئولین و کارشناسان تجهیزات پزشکی در سالن شهید دکتر بهشتی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به بیان نقش اساسی کارشناسان تجهیزات پزشکی در کاهش هزینه‌های مراکز درمانی پرداخت.

در ادامه معاون غذا و داروی دانشگاه نیز ضمن اشاره به ضرورت توانمندسازی هرچه بیشتر کارشناسان تجهیزات پزشکی، بر لزوم فعالیت متخصصین مهندسی پزشکی در این حوزه و نقش کلیدی ایشان در مدیریت هزینه‌های این حیطه، تاکید نمود.

در این نشست ضمن معرفی سامانه رصد و پایش قرارگاه مدیریت منطقی افزایش درآمدها و کاهش هزینه‌ها و ارائه قابلیت ها و کارآمدی این سامانه، از ابلاغیه شیوه نامه مدیریت تامین تجهیزات پزشکی مصرفی در مراکز درمانی نیز رونمایی شد.

در این نشست جمعی از مدیران مراکز درمانی به بیان راهکارها و نظرات در زمینه کاهش هزینه‌ها پرداختند و تصمیماتی مقتضی اتخاذ گردید.

گفتنی است از سه اثر برگزیده فراخوان ارسال آثار با موضوع « کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در حوزه تجهیزات پزشکی » و نیز برگزیدگان آزمون دانش مدیریت تجهیزات پزشکی در مراکز آموزشی، درمانی و نیز مراکز  مشارکت کننده در جابه جایی های تجهیزات پزشکی با اهدای لوح تقدیر، تجلیل بعمل آمد.