برگزاری یادواره شهدا و آیین تجلیل از پیشکسوتان بهداری رزمی استان اصفهان در دانشگاه

پنج شنبه 5 مهرماه، همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس، یادواره شهدا و آیین تجلیل از پیشکسوتان بهداری رزمی استان اصفهان با حضور رئیس دانشگاه، سردار فتحیان فرمانده کل بهداری رزمی کشور در دوران دفاع مقدس، فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، جمعی از مسئولین استان اصفهان، مسئولین نظامی و انتظامی و جمعی از پیشکسوتان بهداری رزمی استان اصفهان در مرکز همایش های دانشگاه برگزارشد.
فرمانده کل بهداری رزمی کشور در دوران دفاع مقدس، طی سخنانی به بیان ایثارگری های پزشکان و پیراپزشکان در دوران هشت سال دفاع مقدس و جان فشانی های این عزیزان  برای دفاع از اسلام پرداخت و عنوان کردند: نقش بهداری رزمی و جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس، برجسته بوده و هست و همچنان بایستی برای همگان بازگو شود.
دکتراکبری از روسای سابق دانشگاه و از پیشکسوتان بهداری رزمی در این مراسم به بیان خدمات پزشکان و پیراپزشکان در دوران دفاع مقدس پرداخت و خاطر نشان کرد: اصفهان از پیشتازترین استان ها در خدمت رسانی به مجروحین جنگی دفاع مقدس بوده که نیمی از تیم های اضطراری ایران را در زمان عملیات ها، اصفهانی ها تشکیل داده و به عهده داشتند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان نیز طی سخنانی، برگزاری این برنامه ها را یادآور خدمات طب رزم در جنگ و گردهمایی همرزمان و پیشکسوتان عنوان نمود و افزود: پیشکسوتان بهداری رزمی، هنوز هم آماده اند جان خود را برای دفاع از اسلام فدا کنند.
در این مراسم رئیس دانشگاه نیز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به بیان خاطراتی از امداد رسانی به مجروحین جنگی در دوران دفاع مقدس اشاره نمود و افزود: وظیفه پیشکسوتان دفاع مقدس در آگاه سازی نسل جوان، بیان جان فشانی رزمندگان، خصوصا بهداری رزمی وظیفه ای مهم و سنگینی است.

ایشان همچنین به راه اندازی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و موزه مرتبط بهداری رزمی در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اشاره نمود.
شایان ذکر است در این مراسم، از تمبر اختصاصی یادواره شهداء و آیین تجلیل از پیشکسوتان بهداری رزمی استان اصفهان، و نیزکتاب «مرد بهداشتی جنگ به خاطرات آقای تیموری و نویسندگی مرتضی مساح رونمایی شد.