برگزاری مراسم بزرگداشت روز پزشک و دارو ساز در دانشگاه

پنجشنبه هشتم شهریورماه به مناسبت گرامیداشت روز پزشک و دارو ساز مراسم تجلیل از پزشکان و داروسازان دانشگاه، با حضور رییس و معاونین دانشگاه، رییس سازمان نظام پزشکی و نظام پرستاری استان اصفهان، جمعی از روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی، بیمارستانها، جمعی از پزشکان و دارو سازان دانشگاه در سالن ابن سینا مرکز همایش های علمی برگزار شد.
در این مراسم رئیس دانشگاه ضمن تبریک به پزشکان و داروسازان خاطرنشان کرد:روز پزشک و داروساز فرصت مغتنمی است تا از خدمات صادقانه پزشکان و زحمات داروسازان تجلیل به عمل آید، که حقیقتا مراقبت از سلامت روح و جسم جامعه به حضور گرانقدر آنان بستگی دارد.
ایشان همچنین از تلاش شبانه روزی پزشکان و داروسازان در تمامی مراکز تابعه دانشگاه قدردانی نمودند و توفیق روز افزون آنان را در راه خدمت به جامعه اسلامی از خداوند متعال مسئلت نمودند.
گفتنی است در پایان این مراسم نیز از پزشکان و داروسازان نمونه استان در سال 1403حوزه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجلیل شد.