برگزاری سمینار آموزش پزشکی در سال 2024 توسط انجمن آموزش پزشکی اروپاAMEE

دوشنبه 5 شهریور ماه، اولین روز سمینار بین المللی آموزش پزشکی AMEE با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند جهت اساتید دانشگاه در تالار زیتون به صورت آنلاین پخش گردید.

در روز اول این سمینار مباحثی همچون طراحی برنامه درسی آموزش سلامت به منظور آماده سازی دانشجویان برای رویارویی با آینده همراه با هوش مصنوعی، پرورش جوامع عملگرای جهانی در راستای تربیت و رشد دانشمندان آموزش حرفه های بهداشتی، بحران آب و هوا یک بحران بهداشتی است: پیامدهایی برای آموزش حرفه های سلامت، بررسی بین المللی در مورد انطباق و اتخاذ برنامه درسی (کوریکولوم) بهداشت سیاره ای و مراقبت های بهداشتی پایدار، استدلال بالینی و آموزش آن: هوش مصنوعی چه نقشی دارد ؟  توسط سخنران های انجمن آموزش پزشکی اروپا ارائه گردید.

شایان ذکر است  در این روز پانل های علمی تحت عنوان "برنامه ریزی درسی برای رویارویی با آینده همراه با هوش مصنوعی" و "استدلال بالینی و آموزش آن: هوش مصنوعی چه نقشی دارد؟" توسط اساتید گروه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد.