حضور واحد گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه در سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی IPH2024

سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی (IPH2024) از تاریخ 17 لغایت 19 مردادماه 1403 در محل مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در شهر تهران برگزار شد.

این رویداد بین المللی به میزبانی مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و انجمن گردشگری سلامت استان تهران، با همراهی انجمن ها و تشکل های فعال بین المللی در صنعت سلامت و گردشگری درمانی و همچنین بیمارستان ها، کلینیک ها و شرکت های مرتبط با صنعت سلامت از سراسر دنیا برگزار گردید.

دکتر حسین حاجیان فر مسئول واحد گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز ضمن حضور در این همایش و نمایشگاه، در مراسم رسمی  با معاون رئیس جمهور، نمایندگان مجلس، رئیس شورای عالی نظام پزشکی و جمعی دیگر از حضار در خصوص مشکلات IPD و بستری بیماران بین الملل در کشور  بحث و تبادل نظر نمود و تعاملات لازم در مورد افزایش پذیرش بیماران در مراکز دارای مجوز IPD استان اصفهان با توجه به کسب بودجه 6000میلیارد یورو از این صنعت صورت گرفت.

همچنین در نشست تخصصی "بررسی استراتژی ها و راهبردهای اجرایی بیمارستانها و مراکز درمانی در توسعه گردشگری درمانی" به میزبانی سازمان نظام پزشکی کشور، مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و انجمن گردشگری سلامت استان تهران شرکت و در مورد مشکلات و چالش های IPD  بحث و تبادل نظر شد.

هدف از برگزاری این رویداد برندسازی و معرفی ظرفیت ها و خدمات بیمارستانها، کلینیک ها و مراکز درمانی از یک سو و از سوی دیگر معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه شرکتهای ارائه دهنده خدمات و محصولات مرتبط با صنعت سلامت و خدمات درمانی، تجهیزات پزشکی و فرآورده های دارویی می باشد.

مشارکت کنندگان و میهمانان این رویداد از 35 کشور دنیا بوده و در برنامه های متنوعی از جمله نمایشگاه جانبی، نشست تخصصی فناوری های صنعت سلامت (Health Tech Talk)، پنلهای تخصصی، کارگاه های آموزشی و سایر برنامه های جانبی، به تبادل تجارب و معرفی خدمات و محصولات خود پرداختند.

گفتنی است رویداد IPH2024 فرصتی بی نظیر برای توسعه ارتباطات و شبکه سازی های تجاری با بازارهای بین المللی برای شرکت های فناور و دانش بنیان کشور بوده تا ضمن توسعه ارتباطات و بازارها در داخل و خارج از کشور با تجارب بین المللی در این حوزه آشنا گردند.