برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای داروساز اصفهان

روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه کنگره بزرگداشت شهدای داروساز اصفهان با حضور رییس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، اساتید، کارکنان، دانشجویان و تعدادی از خانواده های محترم شهدای داروساز در تالار شهید ولیان دانشکده داروسازی برگزار گردید.

در این کنگره دکتر شیرانی رییس دانشگاه به نقش بی بدیل جامعه پزشکی در دروان هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود : حماسه دفاع مقدس، حماسه‌ای ماندگار و جاودان است و حضور جامعه پزشکی در آن دوران تاثیر بسیار بالایی داشته است.

در ادامه دکتر مصطفوی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه بیان داشت: به گفته حضرت امام خمینی (ره)، شهدا شمع محفل بشریت اند.

وی با اشاره به  اینکه در حوزه داروسازی ۲۶ نفر در کل کشور شهید شده اند افزود: ۷ نفر از این شهدای بزرگوار دانشجویان دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودند که مایه افتخار و مباهات است.

سپس در ادامه خاطرات و روایاتی از شهدای دوران دفاع مقدس بیان شد و از یادمان شهدای داروسازی استان اصفهان نیز رونمایی گردید.