مراسم اختتامیه آذرماه پژوهش و آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان با حضور استاندار اصفهان

سه شنبه 5 دیماه مراسم اختتامیه آذرماه پژوهش استان، با حضور استاندار اصفهان، روسای دانشگاه های استان، نمایندگان محترم مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران استان، با حضور پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.

دکتر مرتضوی استاندار اصفهان در مراسم اختتامیه هفته پژوهش استان، طی سخنانی مهمترین دستاورد هفته پژوهش را توجه ویژه و انسجام پژوهشگران حول برنامه ریزی، طراحی و ترسیم نقشه راه برای حل مشکلات موجود عنوان نمود وگفت: این مهم با برگزاری نشست هایی با رویکرد نگرش کاربردی و پرداختن به مسائل و مشکلات بنیادی در دانشگاه ها قابل انجام است ومیزهای بررسی مسائل استان، بایستی با قدرت انجام شود.

شایان ذکر است در میان برگزیدگان فوق از 2پژوهشگربرتر و 3 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعنوان چهره برتر آذرماه پژوهش تجلیل و تقدیر بعمل آمد.

در پایان این مراسم ؛ تجلیل از پژوهشگران برتر استان و دانشجویان برتر در حوزه پژوهش، انجام گرفت.