برگزاری نشست تخصصی با موضوع خبرگان رهبری و ولایت فقیه در دانشگاه

شنبه 25 آذرماه، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا( سلام ا... علیها)، نشست علمی و تخصصی با موضوع "خبرگان رهبری و ولایت فقیه" با سخنرانی حضرت آیت الله مهدوی نماینده مردم شهید پرور اصفهان در مجلس خبرگان رهبری و با حضور حجت الاسلام والمسلمین خوشنویس زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین امینی مسئول بسیج اساتید دانشگاه، اساتید، دانشجویان و کارکنان در محل تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست حضرت آیت الله مهدوی طی سخنانی به بیان اهمیت جایگاه نهاد خبرگان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در انتخاب و نظارت بر عملکرد رهبری و همچنین جایگاه مجلس خبرگان رهبری در قانون اساسی پرداختند و در ادامه به سوالات شرکت کنندگان در این جلسه پاسخ های لازم را ارائه نمودند.