برگزاری همایش سالانه بهداران تجربی اصفهان و استان های همجوار قطب سوم کشوری دردانشکده دندانپزشکی

23 و 24 آذرماه،  همایش بازآموزی سالانه بهداران تجربی دندان اصفهان و استان های همجوار قطب سوم کشوری در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار گردید.

رئیس انجمن بهداران اصفهان  و مسئول اجرایی همایش در این خصوص اظهار نمود: این دوره همایش با حضور حدود150مهمان از استانهای مرکزکشور شامل یزد، چهارمحال وبختیاری، کهکلیویه و بویراحمر ، فارس وخوزستان برگزار شد، ضمن این که از استان‌های همجوار هم بهدارانی که موفق به شرکت در دوره بازآموزی در منطقه خود نشده بودند، در همایش بهداران تجربی دندان اصفهان نیز شرکت نمودند.

گفتنی است وجود بهداران تجربی برای ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم مغتنم می باشد.  هرچند امروزه دانشکده‌های دندانپزشکی، نیرو‌های متخصص در حوزه دندانپزشکی تربیت می‌کنند، با این حال پاره‌ای خدمات دندانپزشکی همچنان به دست بهداران تجربی دندان انجام می‌شود، از این رو برای این قشر آموزش‌های لازم در کنار صلاحیت بالینی ضروری است چرا که با سلامت مردم سر و کار دارند.