سومین جشنواره دانشجویی مالک اشتر استان در دانشگاه برگزار شد

پنج شنبه ۱۶ آذرماه، همزمان با روز دانشجو، جشنواره دانشجویی مالک اشتر با حضور دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان، دکتر شیرانی رییس دانشگاه ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از روسای دانشگاه های استان، مدیران و مسئولین  بسیج دانشجویی و تعداد کثیری از دانشجویان دانشگاه ها  در‌ تالار شریعتی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به کسب رتبه اول استان در زمینه های ، جهادی، بررسی تحلیلی، سرمایه انسانی، رشد و کادرسازی، اجتماعی اردویی و‌ مطالعات زنان‌ شد.

شایان ذکر است جشنواره مالک اشتر به صورت متمرکز توسط ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان مدت 3 سال است که شروع به فعالیت نموده  که امسال دانشجویان بسیجی دانشگاه ها نیز در ۱۱ عرصه تخصصی از جمله جهادی، سیاست‌ورزی، فرهنگی و اجتماعی، رسانه، اجتماعی و حقوقی، مطالعات زنان و جنگ اقتصادی، موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

در پایان مسئولین از منتخبین دریافت تندیس سومین جشنواره مالک اشتر بسیج دانشجویی استان اصفهان در بخش حوزه‌های بسیج دانشجویی مستقر در دانشگاه‌ها تقدیر و تجلیل به عمل آوردند.