پیشتازی دانشکده بهداشت در دفاع پروپوزال دانشجویی با مشارکت آموزش و پرورش

همزمان با برگزاری آذرماه پژوهشی در دانشگاه، نشست ترجمان و تبادل دانش دانشگاه با دفاع پروپوزال دانشجوی دکتری دانشکده بهداشت و سلامت تحت عنوان «ارزیابی مداخله آموزشی آداب دیجیتال و پایبندی به رفتارهای فضای مجازی در دانش آموزان شهرستان خمینی شهر» در تعامل با آموزش و پرورش استان اصفهان، برگزار گردید.

در این نشست دانشجوی دکترای دانشکده بهداشت دانشگاه در دفاع پروپوزال خودش اظهار کرد: مطالعه با دو هدف در دو فاز مقطعی و مداخله‌ای انجام خواهد شد ، هدف کاربردی نتایج برای ایجاد ابزار  بومی و معتبر جهت سنجش رفتارهای سالم مجازی دانش آموزان و تولید محتوای مناسب است و روش اجرا هم شامل مداخله کارآزمایی آموزشی از نوع قبل و بعد است. شایان ذکر است جامعه آماری، دانش آموزان دختر و پسر پایه پنجم و ششم خمینی شهر و در مکان مدارس ابتدایی که با مجوزها انجام خواهد شد؛ معیار تکمیل پرسشنامه هم تمایل دانش آموزان برای پرکردن خواهد بود؛ این پژوهش در سه دبستان دخترانه و سه دبستان پسرانه انجام می شود؛ تدوین و اعتبار سنجی و تعیین اثر بخشی محتوا فاز دوم خواهد بود.

در این جلسه اساتید دانشگاه و مسئولان آموزش و پرورش دیدگاههای خود را در این زمینه مطرح کردند.

دکتر مصطفوی رئیس دانشکده بهداشت نیز در این نشست اظهار کرد: از آنجایی که رسالت دانشکده های  بهداشت عمدتا در تربیت دانشجو در انجام تحقیقات و در ارائه خدمات براساس سلامت و ارتقای سلامت جامعه است، در فعالیت هایی که در توانمندسازی دانشجویانمان چه در حوزه آموزش و چه در محور کارهای پژوهشی که توسط استادان و یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی ما انجام می شود؛ محور سلامت جامعه است و در طول تاریخ شکل گیری این دانشکده این روند را  حاکم بر فعالیتها همواره داشته و خواهیم داشت.

وی ادامه داد: نکته مهم این است که آموزش و تحقیق و خدمات ما پاسخگوی نیازهای سلامت جامعه باشد این مسئله همیشه جزو اهداف وزارت بهداشت بوده است.