آیین تجلیل از پرستاران منتخب استان برگزار شد

شنبه چهارم آذرماه، بمناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، آئین گرامیداشت این روز با حضور رییس دانشگاه، رییس هیئت مدیره و  اعضای سازمان نظام پرستاری استان، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ، در استان های اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری و  پرستاران منتخب استان  در محل سالن کوثر ارتش برگزار شد.
در این مراسم دکتر شیرانی رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی  پرستاران عزیز به عنوان مدافعین و مجاهدین حوزه سلامت که برای ارتقاء و حفظ سلامت مردم در تلاش هستند، خاطر نشان کرد: تمامی مسئولین حوزه سلامت باید در جهت هم افزایی و ارج  نهادن به شان و منزلت پرستاران خدوم  قدم بردارند و در راه رسیدن به حق و حقوق آنان تلاش نمایند.
همچنین دکتر فرقدانی رییس سازمان نظام پرستاری استان، ضمن تجلیل از پرستاران خدوم در استان بعنوان سفیران سلامتی و سرمایه های کشور، این سازمان را یک سازمان مطالبه گر حقوق پرستاران در حوزه های مرتبط عنوان کرد.
 در ادامه مدیر پرستاری دانشگاه پایبند بودن به اصول و قوانین و مقررات، انجام خدمات با کیفیت و ایمن به بیماران، خدمات شاخص نوآورانه، اخلاق حرفه‌ای و رضایتمندی ارباب رجوع را از جمله معیار‌های انتخاب پرستاران نمونه عنوان کرد.
شایان ذکر است در این آئین مسئولین با اهدای لوح و هدایایی از پرستاران برگزیده استانی تجلیل بعمل آوردند.