آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه اول آذرماه، آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با حضور رییس دانشگاه، مسئول محترم  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران ستادی، اعضای هیات علمی، پزشکان و داروسازان استان، در محل مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده ضمن تبریک و قدردانی از تلاش ها و خدمات صادقانه و شبانه روزی پزشکان در عرصه سلامت، اظهار نمود: طبق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله)، یکی از اساسی ترین و حیاتی ترین ارکان جامعه، پزشکان هستند که وجود و حضور آنان، مایه آرامش چشمهای منتظر و قلب های مضطرب می باشد.

ایشان همچنین در خصوص جایگاه و منزلت طبیبان از منظر دین اسلام  در جامعه به ایراد سخن پرداخت و افزود: خدمت رسانی با ایمان، اعتقاد و همراه با طمانینه و آرامش، موجب کاستن از آلام بیماران می شود.

دکتر شیرانی رییس دانشگاه نیز برگزاری این مراسم را گرامیداشت اقدامات پزشکان و داروسازانی عنوان کرد که با تکیه بر اندیشه‌ و عمل خود و با هدف حفظ و ارتقاء تندرستی و درمان بیماری‌ها، شرایط امروز را بهتر از گذشته ساخته‌اند.

وی همچنین رسالت پزشکان و داروسازان را به معنای حقیقی کلمه، تحقق علم مبتنی بر ایمان و معرفت بیان کرد که همواره با عزم راسخ خود در مراقبت و درمان بیماران در کنار تمامی ناملایمات و چالش ها متعهدانه خدمت نموده اند، که این امر خود، جای قدردانی دارد.

شایان ذکر است در این مراسم رییس و مسئولین دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایا از 130 پزشک و داروساز نمونه استان در حوزه های بهداشت، درمان و آموزش، تجلیل به عمل آوردند.