برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه

چهارشنبه اول آذرماه، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، گردهمایی جامعه بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور فرمانده محترم سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، رئیس دانشگاه، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این مراسم سردار فداء فرمانده محترم سپاه صاحب الزمان (عج)  با بیان اینکه در همه عرصه‌ها بسیج نقش مؤثری داشته است، اظهار کرد: تفکر و روحیه بسیج نسخه شفابخش کشور است.

وی در ادامه افزود:  بسیج از مردم با مردم و  برای مردم است و همواره در تمامی زمینه ها بسیج  پیشرو و پیشگام بوده است.  ایشان همچنین به دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی و اثرات آن در سطح منطقه و جهان مطالبی را بیان نمود.

گفتنی است در پایان  مراسم از ۳ خانواده گرانقدر شهیدان مدافع سلامت و هشت سال دفاع مقدس (شهید علی برجیس، شهید دکتر سعید حقیقی، شهید منصور نریمانی) تجلیل بعمل آمد.