آیین تجلیل از دانشجویان مدال آور و افتخارآفرین در پانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور

یکشنبه 21 آبان ماه، آیین تجلیل از مدال آوران و افتخارآفرینان دانشگاه در پانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، دانشجویی فرهنگی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، جمعی از اساتید و دست اندرکاران المپیاد و همچنین دانشجویان مدال آور، در تالار زیتون دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر شیرانی طی سخنانی به نقش و تاثیر نخبگان در قدرت آفرینی برای کشور اشاره کرد و نیاز آینده کشور را توسعه و خلق ثروت مبتنی بر دانش و فن آوری با نقش آفرینی نخبگان کشور بیان نمود.
 لازم به ذکر است دانشجویان شرکت کننده از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق  به کسب ۱۵ مدال (طلا، نقره و برنز)  و ۲۸ دیپلم افتخار شدند.
در پایان مراسم از دانشجویان افتخار آفرین، مسئولین حیطه های مختلف المپیاد و اساتید مشارکت کننده در آموزش دانشجویان با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.