مراسم تقدیر از برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

روز دوشنبه اول آبان ماه، مراسم تقدیر از برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رئیس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران و همچنین دست اندکاران این مراسم برگزار گردید.

دراین آئین ازدانشجویان، دبیران کمیته های دانشجویی دانشکده ها و داوران برگزیده تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است دوازدهم مهر ماه به مدت سه روزدانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور شرکت نمودند و موفق به کسب نشان پنج ستاره در ارزشیابی سالیانه بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک کشور وهمچنین موفق به دریافت رتبه اول کشوری در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک شدند.