مراسم افتتاحیه همایش ملی سلامت دهان و دندان پزشکی اجتماعی

چهارشنبه 3 آبان ماه، مراسم افتتاحیه ششمین همایش ملی سلامت دهان و دندان پزشکی به همت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه و انجمن سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی ایران  شاخه اصفهان با شعار"در کنار هم، سلامت دهان بهتر" در محل هتل عباسی اصفهان برگزار شد.

در این همایش که با حضور دبیر شورای آموزش دندان ‌پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت و جمعی از اساتید و متخصصین دندانپزشکی سراسر کشور برگزار شد، دکتر سید محمد رضوی رئیس دانشکده دندانپزشکی طی سخنانی ضمن تاکید بر لزوم برگزاری این کنگره ها و آشنایی با تازه های تحقیقات دندانپزشکی، اظهار کرد: در این کنگره ۴ روزه، ۱۴۰ سخنران، ۳۰ پوستر و دو پنل جداگانه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می شود .

وی افزود: ارائه ی خدمات سلامت دهان به سالمندان، معلولان و بیماری‌های ناتوانایی جسمی و ذهنی بخشی از محورهای اصلی مورد بحث در این کنگره می باشد که همزمان در سه سالن جداگانه در هتل عباسی ارایه می گردد.

شایان ذکر است در حاشیه برگزاری این کنگره نمایشگاه تجهیزات دندانپزشکی نیز برپا می باشد.