نشست پاییزی قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه

پنج شنبه ۲۰ مهرماه دومین نشست فصلی قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه در حالی برگزار شد که مدیران، مسئولین مالی، درآمد و رابطین سامانه کارآمد حضور داشتند.

در ابتدای جلسه که با محوریت " آموزش و اجرای صحیح دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت در رابطه با توزیع کارانه پزشکان و کارکنان غیر پرستار و نیز موضوعات ساختاری حوزه مالی و بودجه " شروع شد، دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه اجرای صحیح و درست دستورالعملهای " قرارگاه مدیریت " موجب ارتقای چشم گیر کیفیت در ابعاد انسانی و فیریکی در واحدهای ستادی و تابعه خواهد شد، گفت: قرارگاه  با هدف مدیریت منابع محدود برای تامین نیازهای نامحدود، برنامه ریزی و عملیاتی  گردید که بایستی با پایش و رصد های مستمر شاهد به ثمر رسیدن اقدامات انجام شده باشیم.

رییس قرارگاه مدیریت با تشکر از تلاش های صورت گرفته در حوزه های مختلف معاونت توسعه و واحدهای تابعه افزود: روسا و مدیران بعنوان مجریان عملیاتی این  حرکت بزرگ باید با تشکیل کمیته و کارگروه های تخصصی و نیز بررسی های منظمِ دستورالعمل های قرارگاه بتوانند ضمن افزایش انگیزه کارکنان، در مسیر اهداف عالیه دانشگاه علوم پزشکی که "ارائه خدمات بهینه  به مردم عزیز " می باشد گام های موثری بردارند.

در ادامه مدیر بودجه و سرپرست مدیریت امورمالی، مدیر تحول اداری، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، رئیس اداره امور بیمه، تعرفه و استاندارد و مسئول سامانه کارآمد مطالب مربوطه حوزه های تخصصی را ارائه نمودند.

شایان ذکر است️ طی این نشست حاضرین به تبادل نظر در رابطه با چالش های پیش روی اجرای دقیق دستورالعمل های صادر شده، پرداختند.

همچنین در پایان این مراسم از مدیران، روسا مالی، مسئولین درآمد و رابطین برگزیده سامانه کارآمد، تقدیر و تجلیل بعمل آمد.