آغاز برنامه ها و رویدادهای علمی جشنواره مصطفی(ص) در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

یکشنبه نهم مهرماه، با حضور 30 دانشمند جهان اسلام، برنامه ها و رویدادهای علمی جشنواره مصطفی(ص) در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کلیک خورد.

دکتر پژمان عقدک مدیر اجرایی (جشنواره) پنجمین دوره اعطای جایزه بین المللی مصطفی (ص) در دانشگاه در این خصوص اظهار نمود: جشنواره مصطفی(ص) پنجمین دوره خود را در کشور ایران و به میزبانی اصفهان سپری می کند که امروز 150 دانشمند در بین 3 دانشگاه علوم پزشکی، صنعتی و دانشگاه اصفهان بر اساس رشته و تخصص، توانمندیها و مدارج طی شده، تقسیم بندی شده اند.

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان باحضور 30 نفر از این اساتید در 5 دانشکده (پزشکی، داروسازی، بهداشت، تغذیه، فناوریهای نوین) در 13 سالن، جلسات آموزشی، رویداد ها و پنل های پرسش و پاسخی بین اساتید جشنواره، اساتید دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می گردد.

مدیر اجرایی جشنواره نقاط قوت برگزاری این پنل های علمی و رویدادها را ارتباط مستقیم دانشجویان با دانشمندان جهان اسلام، بهره گیری از دانش فنی دانشمندان و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه های پژوهشی و آموزشی عنوان نمود که می توانند مسیر علمی دانشمندان جهان اسلام را فرا گرفته و با تولید علم و انجام کارهای تحقیقاتی برای عموم مردم و علوم پزشکی موثر واقع بشوند.