همایش گرامیداشت هفته دفاع مقدس با عنوان نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس در دانشگاه

چهارشنبه 5 مهرماه، بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، همایشی با عنوان "نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس" در مرکز همایش های علمی دانشگاه تالار ابن سینا برگزار گردید.

در این همایش که به همت واحد بسیج کارکنان دانشگاه و با حضور جمعی از بسیجیان واحد خواهران و کارکنان برگزار شد، دکتر نصری از اساتید دانشگاه اصفهان، طی سخنرانی خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به تشریح وقایع و حماسه های زنان در جبهه های جنگ پرداخت.

وی با اشاره به تحولات بزرگی که پس از انقلاب اسلامی بخصوص در ارتقای حرمت و قداست بانوان، در کشور رخ داده است، اظهار نمود: بانوان در هشت سال دفاع مقدس در حیطه های پرستاری و امداد رسانی به مجروحین، شرکت مستقیم در عملیات‏ها، حفظ آثار و ارزش‏های دفاع مقدس پس از جنگ، عکاسی و خبرنگاری جنگ، حضور زنان در میدان نبرد و خط مقدم، ایفای نقش نموده اند.

شایان ذکر است در این همایش علاوه بر برگزاری تئاتر با موضوع دفاع مقدس، مسابقه فرهنگی از کتاب "عطر فرشته" در بین شرکت کنندگان برگزار و به قید قرعه به برندگان جوایزی اهدا شد.