تجلیل سردار فداء از رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در همایش مدیران کل و فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات کل

پنج شنبه 2 شهریورماه، به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و روز قشر بسیج کارمندی، سردار فداء فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان از دکتر شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعنوان یکی از مدیران برتر استان تجلیل بعمل آورد.

به گزارش خبرنگار وبدا، در همایش مدیران و فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات کل و دستگاه های اجرایی استان اصفهان که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و روز قشر بسیج کارمندی در مرکز همایش علمی دانشگاه برگزار شد سردار فداء طی سخنرانی خود به تشریح دستاوردهای نظام و مسائل روز پرداختند.

شایان ذکر است در این مراسم از مدیران و کارمندان برتر استان توسط مسئولین تجلیل و تقدیر  بعمل آمد.