ستاد اقامه نماز، همزمان با دهه فرهنگی ترویج معارف نماز، فراخوان دومین جشنواره سراسری ادبی و هنری نماز را با عنوان «فجر تا فجر» منتشر کرد.

ستاد اقامه نماز با استعانت از الطاف الهی و با همکاری و مشارکت بخشی از دستگاه‌های فرهنگی و بهره گیری از توان ظرفیت‌های مردمی و از منظر صاحبان فکر و اندیشه اهل ادب و هنر، دومین جشنواره ادبی و هنری نماز را با عنوان فجر تا فجر، برگزار می‌کند.

ادبیات داستانی و نمایشی و پویانمایی اقتباسی از ادبیات داستانی (بخش ویژه)، دو محور برگزاری این جشنواره ملی هستند.

علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های رمان بلند نوجوانان، مجموعه داستان‌های کوتاه کودک و نوجوان، نمایشنامه نویسی، فیلم نامه نویسی و پویانمایی (اقتباسی)، به جشنواره ارسال کنند.

موضوعات جشنواره نیز عبارتند از:
* نماز جماعت مسجد و مدرسه عامل تعاون و کار جمعی، روابط اجتماعی، مواسات و همدلی، زمینه ساز دولت مهدوی
* نماز، تقویت کننده صلابت، شجاعت، عزت و امنیت ملی و مسئولیت اجتماعی
* نماز، عامل عفاف، آرامش و امنیت فردی و اجتماعی
* نماز، عامل تحکیم و تعالی بنیان خانواده، تربیت فرزندان صالح و پایداری ارزش‌های انسانی در جامعه
* نماز، عامل استقلال، خودباوری، خوداتکایی و انسجام ملی، خنثی کننده رکود و توقف و رونق تولید
* نماز و معنویت عامل پایبندی به ارزش‌ها و دستاورد‌های ملی، توسعه پایدار و پیشرفت ایران اسلامی

علاقه مندان می‌توانند از ۲۱ مرداد تا ۲۱ آذر ۱۴۰۲ از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

به برندگان این جشنواره جوایزی همچون دیپلم افتخار، لوح تقدیر و هدیه نقدی اهدا می‌شود. همچنین برای ارتقاء سطح کیفی و چاپ و نشر آثار منتخب حائز شرایط، در ظرفیت‌های مکتوب، مجازی و رسانه ملی حمایت می‌شود.

داوری و انتخاب آثار ارسال شده به جشنواره از ۲۲ آذر تا ۲۱ دی ۱۴۰۲ انجام می‌شود و نتایج آثار برگزیده جشنواره در ۵ بهمن ۱۴۰۲ (مصادف با میلاد با سعادت امام علی علیه السلام) اعلام می‌شود همچنین مراسم اختتامیه جشنواره مصادف با دهه فجر انقلاب اسلامی، برگزار می‌شود.

راه‌های ارتباطی با دبیرخانه جشنواره نیز عبارتند از:
تهران – خیابان آیت الله طالقانی – میدان فلسطین- پلاک ۳۸۷ – ستاد مرکزی اقامه نماز
تلفن: ۸۸۹۰۵۱۹۵ – ۸۶۰۳۷۵۰۶ – ۰۲۱
سامانه پیامک ۱۰۰۰۰۱۷