برگزاری اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه

پنج شنبه 29 تیرماه، اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رئیس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین، مدیران و روسای بیمارستان ها در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، این نشست فصلی از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بمنظور بررسی راهکارهای افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه  برگزار شد.

دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست هدف اصلی از برگزاری اولین نشست قرارگاه مدیریت منابع را تمرکز بر باید و نبایدهای سازمان عنوان کرد که از هدر رفت منابع ضروری، جلوگیری می نماید.

وی افزود: در این راستا بایستی با جدیت به دنبال واقعی شدن تعرفه‌ها بود و  از سوی دیگر کسری  بودجه را با کاهش هزینه‌های غیر منطقی کاهش داد. به همین منظور هیات رئیسه دانشگاه  تشکیل قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه‌های دانشگاه را مصوب کرد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از برخی روسا و مدیران فعال در مقوله بهره وری تقدیر بعمل آمد.