گردهمایی بزرگ کارکنان حوزه منابع انسانی دانشگاه برگزار شد

۲۲ تیرماه، به مناسبت گرامیداشت روزملی منابع انسانی، گردهمایی بزرگ کارکنان حوزه منابع انسانی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیران ستادی و کارکنان حوزه منابع انسانی دانشگاه در مرکز همایش های علمی تالار لقمان برگزار شد.

دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه در سخنرانی خود ضمن تقدیر از زحمات کارکنان حوزه نیروی انسانی و گرامیداشت این روز، نیروی انسانی را مهمترین سرمایه هر سازمانی عنوان نمود که حمایت و آموزش منابع انسانی بدون شک از واجبات هر سیستم و سازمانی در جهت ارتقای اهداف و عملکرد آن می باشد.

دکتر محسن مصلحی نیز با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جزو بزرگترین دانشگاه های کشور از نظر تعداد نیروی انسانی است، اظهار نمود: این مهم وظیفه سنگینی بر دوش ما گذاشته که با  برنامه ریزی دقیق  در راستای بهره وری و افزایش کارایی نیروی انسانی دانشگاه، قدم برداریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در ادامه با اشاره به راه اندازی اولین مرکز جامع سنجش و ارتقای سلامت منابع انسانی و نیز برگزاری دوره توانمندسازی مدیران قطب ۷ کشور و همچنین افزایش کمی و کیفی خدمات رفاهی به همکاران، افزود: بایستی با پیاده سازی برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتِ پیش بینی شده، شاهد تحولات عمیق و ماندگار باشیم.

همچنین سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه، نیز طی سخنانی با اشاره به کسب رتبه عالی مدیریت منابع انسانی دانشگاه در سال گذشته، دریافت نشان ۳ ستاره در نخستین دوره پایش و ارزیابی عملکرد منابع انسانی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور و همچنین تقدیر از طرح «آموزش مدیران بدو انتصاب» در جشنواره ایده های نوآورانه وزارت بهداشت بعنوان ایده نوآورانه ، از حمایت های همه جانبه رئیس محترم دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع تقدیر و تشکر نمود و موفقیت های کسب شده را حاصل تلاش همه زحمتکشان عرصه ی منابع انسانی در ستاد مرکزی و واحد‌های تابعه دانشگاه عنوان کرد.

مرکزی و واحد‌های تابعه دانشگاه عنوان کرد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از همکاران حوزه منابع انسانی تقدیر بعمل آمد، همچنین در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ۱۷ نفر از پرسنل شاغل در این حوزه که از ابتدای سال ۱۴۰۱ ازدواج نموده یا دارای فرزند شده اند، با اهدای هدیه و لوح یادبود، تقدیر گردید.