مراسم دانش آموختگي ۱۱۰ نفر از دانشجويان رشته های پیراپزشکی ورودي مهر ۱۳۹۸ برگزار شد

دوشنبه ۱۹ تیر ماه 1402 مراسم دانش آموختگي و تحليف 110 دانشجوی پیراپزشکی در رشته های هوشبری، علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی با حضور رئيس دانشگاه، مسئولین و معاونین دانشکده پیراپزشکی، پزشكي و جمعي از اساتيد شاغل، فرهيخته و خانواده هاي دانشجويان فارغ التحصيل برگزار گرديد.

دکتر شیرانی رئيس دانشگاه طی سخنانی ضمن تبريك این روز به فارغ التحصيلان رشته های پیراپزشکی و آرزوی موفقیت روز افزون در تمامی مراحل زندگی، اظهار نمود: فارغ التحصيلي در رشته های پزشكي و پیراپزشکی معنايي ندارد چراکه آنها با بالاترین سرمایه انسان یعنی جانشان سروکار دارند و با توجه به سرعت علم و پيشرفت آن در جهان، دانشجویان رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی همواره بايد علم خود را به روز نمایند.

وی همچنین با تاکید بر ادامه تحصیل دانشجویان در مقاطع بالاتر و رسیدن به درجات بالای علمی، افزود:  هیچ گاه فراموش نکنید  که چهار عامل: ( لطف خدا، حمایت و پشتیبانی والدین، نقش اساتید و تلاش و پشتکار خودتان) باعث موفقیت و پیشرفت شما در زندگیتان شده است.

دکتر شیرانی خطاب به فارغ التحصیلان گفت: همواره کارشناسان و تکنسین های رشته های  پیراپزشکی در کنار علم پزشکی و کمک حال پزشکان و حوزه سلامت بوده اند، بایستی در حوزه خدمتی خود بهترین باشید.

شایان ذکر است در ادامه مراسم برنامه های اجرای موسیقی، استند آپ کمدی، پخش کلیپ های دانشجویان و اهدای لوح و تندیس به دانشجویان انجام گرفت و در بخش پاياني اين مراسم نیز سوگند نامه فارغ التحصیلان  به سرپرستي دكتر اسفندیاری استاد پيشكسوت اجرا  و با هم خواني فارغ التحصيلان قرائت گرديد.