برگزاری نشست تخصصی بهره برداری از سامانه کارآمد ویژه دانشگاه های قطب 7 کشور

یکشنبه 18 تیرماه، اولین نشست تخصصی دانشگاه های قطب 7 کشور با موضوع بهره برداری از سامانه کارآمد به میزبانی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در ابتدای  این همایش یکروزه که معاون آمار و فناوری اطلاعات، رییس اداره تعرفه و کارشناس دفتر ارزیابی فناوری تدوین استاندارد وزارت بهداشت و نیز مسئولین و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری و کاشان حضور داشتند، دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی سخنانی با اشاره به مقوله بهره وری  و اهمیت آن در پیشبرد اهداف سازمانی، گفت: هدف نهایی تلاش های صورت گرفته، ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم عزیز است که این امر جز با رویکرد بهره وری از امکانات و شرایط موجود امکانپذیر نخواهد بود.

وی توجه به موضوع آموزش بعنوان یکی از ارکان بهره وری را از اولویت های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانست و تصریح کرد: میزبانی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این نشست و اهتمام در برگزاری هرچه بهتر و پربازده تر آن  در مسیر ارتقای آموزش می باشد.

در این نشست تخصصی ضمن ارائه نظرات شرکت کنندگان، آموزش های لازم در راستای استفاده دقیق و درست از سامانه کارآمد بمنظور پرداخت کارانه پزشکان، پرسنل پرستار و غیر پرستار ارایه گردید.