بازدید رییس دانشگاه از "مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان بیمارستان امیرالمومنین(ع)" شهرستان شهرضا

جمعه 2 تیرماه، رییس دانشگاه به همراه معاونین و فرماندار شهرستان شهرضا از پروژه عمرانی مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان بیمارستان امیرالمومنین(ع) که توسط خیرین سلامت شهرستان در حال ساخت می باشد، بازدید بعمل آورد.

در این بازدید دکتر شیرانی با توجه به سرعت بالای پیشرفت فیزیکی پروژه از زحمات خیرین و مسئولین شهرستان تقدیر و تشکر نمود.

همچنین در همان روز، دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه دکتر گنجی مشاور اجرایی معاونت از ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرضا، بیمارستان صاحب الزمان (عج) و ساختمان زایشگاه سمیه بازدید نمودند.

در این بازدیدها وضعیت مالکیت این مجموعه ها، ضرورت احداث و جانمایی ستاد شبکه بهداشت و مکان احداث آزمایشگاه رفرانس شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.