در مراسم بزرگداشت روز ملی بسیج اساتید: تقدیر از رییس دانشگاه بعنوان چهره برتر روسای دانشگاه های همکار

چهارشنبه 31خردادماه، در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید، از  رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بعنوان چهره های برتر اساتید در دانشگاه های همکار تجلیل و تقدیر بعمل آمد.

این مراسم که به همت و همکاری بسیج اساتید استان اصفهان و بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با شعار " استاد بسیجی، جهاد تبیین و امید آفرینی اعتلای نظام حکمرانی" در تالار لقمان مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد، روسای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه اصفهان، بسیج اساتید استان اصفهان، فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان و جمعی از اعضای شورای شهر اصفهان حضور داشتند.

در این مراسم سردار علی بلالی، مشاور عالی فرمانده هوا و فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی به تشریح دستاوردهای هوا و فضا، رسیدن به فناوری تولید پهباد در کشور و بومی سازی دانش آن، ساخت رادار و وضعیت پدافند هوایی پرداخت.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از استاد فرهیخته بسیجی دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعنوان چهره برتر در روسای دانشگاه های همکار تجلیل شد.

همچنین در میان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان اصفهان نیز از حجت الاسلام و المسلمین مرتضی خوشنویس زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان تجلیل بعمل آمد.