مراسم اختتامیه جشنواره «ایران جوان بمان» در دانشگاه برگزار شد

30 خردادماه، مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری «ایران جوان بمان»، طرح مشترک معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اداره کل آموزش و پرورش استان با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشتی و آموزشی و همچنین مدیر کل آموزش و پرورش استان و مشاور امور زنان  وزارت آموزش و پرورش در تالار لقمان مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، این جشنواره در راستای اجرایی سازی مواد 28 و 35  قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برگزار شد که در مرحله اول جشنواره بیش از 2 هزار اثر فرهنگی- هنری در قالب (خوشنویسی، نقاشی، تهیه پوستر، کلیپ، شعر، دلنوشته، مقاله پژوهشی، فوتو کلیپ، کاریکاتور، پادکست و عکاسی) از دانش آموزان دوره دوم ابتدایی تا متوسطه دوم، معلمان مدارس، اولیای دانش‌آموزان و دانشجویان  ارایه شد.

دکتر شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی سخنانی در مراسم اختتامیه جشنواره «ایران، جوان بمان»، جمعیت را معادل قدرت دانست و گفت: جمعیت در بعد کشوری یعنی قدرت و از منظر خانواده، استحکام آن است.

وی  فرزند را از بزرگترین نعمات خداوند عنوان کرد و  افزود: در راستای ارتقای جوانی جمعیت، باید نگرش ها را در حوزه فرزند آوری تغییر داد.

گفتنی است در این مراسم بالغ بر 204 اثر ارسالی به جشنواره، برگزیده و لوح تقدیر دریافت کردند.