برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجويان پزشكی عمومی ورودی بهمن ماه 1394

پنجشنبه 25 خرداد ماه ، مراسم دانش آموختگي و تحليف دانشجويان پزشكي با حضور رئيس دانشگاه، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، رئيس و معاونين دانشكده پزشكي و جمعي از اساتيد شاغل ، فرهيخته و خانواده هاي دانشجويان فارغ التحصيل برگزار گرديد.

در این مراسم که در  تالار دكتر شريعتي برگزار شد، دکتر ایرج رئيس دانشكده پزشكي طی سخنانی خطاب به فارغ التحصيلان رشته پزشكي عمومي اين روز را تبريك و تهنيت گفت.

سپس دکتر شیرانی رئيس دانشگاه ضمن عرض تبريك به فارغ التحصيلان و خانواده هاي ايشان بيان داشت: پزشك همواره راز دار و امانت دار مردم بوده است و اين رشته به مصداق اين مصراع شعر مي باشد كه زگهواره تا گور دانش بجو و در واقع فارغ التحصيلي در پزشكي معنايي ندارد و با توجه به سرعت علم و پيشرفت آن در جهان، پزشك همواره بايد علم خود را به روز كند.

وي در ادامه تاكيد نمود: پزشك پيوسته بايد به فكر جان بيماران باشد و شرايط اقتصادي را به لحاظ هزينه هاي پزشكي هم براي كشور و هم براي بيماران مد نظر قرار دهد.

دكتر شيراني اظهار داشت: پزشك همواره بايد بر قسم پزشكي خود پايبند بوده و نسبت به حال هيچ بيماري بي تفاوت نباشد و هميشه حس وظیفه شناسي را در خود تقويت كند. رئيس دانشگاه در بخش پاياني سخنان خود افزود : قطعاً رفتار صحيح و مناسب پزشك با بيمار، وي را در ارتباط گيري با بيمار و در پي آن حصول نتيجه  و درمان صحيح موفق مي دارد.

در ادامه برنامه مراسم تنفيذ و اهداي تنديس به فارغ التحصيلان توسط هيات رئيسه دانشگاه و دانشكده در دو بخش انجام  و در بخش پاياني اين مراسم سوگند نامه پزشكي به سرپرستي دكتر صحت استاد پيشكسوت و هم خواني فارغ التحصيلان قرائت گرديد.