برگزاری همایش استانی جوانی جمعیت در دانشگاه /تقدیر از 50 فعال حوزه جوانی جمعیت

پنج شنبه 25 خردادماه، همایش استانی جوانی جمعیت با حضور رییس دانشگاه، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در همایش استانی جوانی جمعیت گفت: ۲۰ درصد از زوجین نابارور هستند، نیمی از این آمار با اقدامات مشاوره‌ای و درمانی در سطوح مختلف توان فرزند آوری را بدست می‌آورند.

دکتر شاهین شیرانی با بیان اینکه برای جوان سازی جمعیت کشور کمتر از ۷سال زمان داریم افزود: عوامل بهداشتی و درمانی، بهورزان و کارشناسان حوزه بهداشت و جمعیت تلاش کنند تا فرهنگ فرزند آوری را در بین زنان جامعه ترویج دهند تا کشور از تله پیری جمعیت و بحران جوانی جمعیت نجات یابد.

رییس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: استان یزد در واگذاری زمین در کشور پیشرو است و در استان اصفهان نیز در شهرستان واگذاری زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند انجام شده است.

دکتر امیر حسین بانکی پور با اشاره به اینکه در ۱۲ سال گذشته با کاهش نرخ ازدواج و فرزند آوری روبرو بودیم گفت: این آمار کاهشی در دو سال گذشته به تثبیت رسیده است و امیدواریم از سال آینده رشد جمعیتی کشور با اقدامات فرهنگی و تشویقی آغاز شود.

دکتر گله داری دبیر قرارگاه جوانی جمعیت  هم با اشاره به اینکه بین ۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی و خصوصی تحت پوشش بیمه هستند گفت: ۵ درمانگاه‌ سطح دو ناباروری در اصفهان، شهرضا و نجف آباد فعال هستند و قرار است به ۱۰ درمانگاه در استان افزایش یابد.

دکتر حمید گله داری معاون بهداشتی دانشگاه افزود : در بحث جوانی جمعیت اقناع سازی مردم و تغییر نگرش برای افزایش و جوانی جمعیت در اولویت همه اقدامات قرار دارد.

خانم استکی مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و دبیر ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان نیز دستاوردهای ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان را بیان نمود.

شایان ذکر است در این همایش حدود ۴۰۰ نفر از مراقبین سلامت، بهورزان و کارشناسان بهداشت نیز حضور داشتند که در پایان از ۵۰ فعال حوزه جوانی جمعیت توسط مسئولین قدردانی شد.