حضور تیم دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

گروه اعزامی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، به نمایندگی از طرف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در اولین کنگره بین‌المللی حوزه هوش مصنوعی در علوم پزشکی (AIMS2023) که در تاریخ 27 الی 29 اردیبهشت ماه 1402 در شهرستان کیش برگزار شد، شرکت نمود .

در این کنگره ضمن سخنرانی دکتر سید احمد واعظ و دکتر حسین ربانی از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی به عنوان سخنرانان ویژه، غرفه اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نمایشگاه جانبی کنگره، برپا گردید.

شایان ذکر است در این کنگره 15 محصول مشخص نهایی شده در حوزه هوش مصنوعی در سلامت ارائه شد که مسئولین، مدیران و مقامات ارشد وزارت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ضمن بازدید از غرفه اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در جریان فعالیت‌های ارزنده این دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی در سلامت قرار گرفتند و محققین این دانشگاه را مورد تحسین و تشویق فراوان قرار دادند.