همزمان با میلاد باسعادت امام رضا(ع): گردهمایی مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه

گردهمایی مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه، چهارشنبه 10 خردادماه، با حضور مدیر دفتر رییس دانشگاه، مدیر روابط عمومی، مسئولین و کارشناسان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه در تالار شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم دکتر نورالدین سلطانیان و دکتر پژمان عقدک طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت سالروز تولد موفور السرور امام رضا(ع)، به بیان نقش مهم روابط عمومی ها در آگاه کردن افراد در مورد موضوعات مختلف سلامتی و ارتقای سطح سواد سلامت آنها پرداختند، همچنین ضمن بررسی مشکلات و معضلاتی که در حوزه فعالیت های روابط عمومی وجود دارد، راهکارها و پیشنهاداتی را برای عملکرد روابط عمومی ها  و ارتقای جایگاه شان ارایه نمودند.

گفتنی است در ادامه مراسم دکتر عشقی استاد علوم ارتباطات، در خصوص هوش مصنوعی، نقش خلاقیت و تعاملات موثر در حیطه روابط عمومی به ارائه مطالب آموزشی پرداخت.

در پایان مسئولین با اهدای لوح و هدایایی از پیشکسوتان و بازنشستگان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه، تجلیل و قدردانی بعمل آوردند.