مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با توجه به رسالت خود در راستای تولید علم، دانش و افزایش زمینه پژوهش برای اصلاح ساختار سازمانی و تصمیمات مدیریتی، ارتقاء کیفیت خدمات و سنجش کارآیی و اثربخشی برنامه‌ها در نظام بهداشت و درمان کشور و به‌منظور توسعه پژوهش‌های کاربردی متناسب با نیاز جامعه و گروه‌های هدف با همکاری گروه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها، کمیته تحقیقات دانشجویان، مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "عصرانه داغ سلامت" را با حضور اساتید، محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران داخل و خارج از کشور برگزار می نماید.

موضوع جلسه: اقتصاد رفتاری و کاربرد آن در سیاستگذاری و مدیریت سلامت(همراه با معرفی کتاب در حوزه اقتصاد رفتاری)

سخنران: دکتر مصطفی نصر اصفهانی،پژوهشگر اقتصاد رفتاری- اقتصاد مالی

زمان برگزاری: دوشنبه 8 خرداد ماه 1402 ساعت 15 تا 18