نشست هم اندیشی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 6 و 7 آمایشی کشور در قم برگزار شد

نشست هم اندیشی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 6 و 7 آمایشی کشور جهت بررسی موضوعات آموزشی، فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

این نشست با حضور مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، البرز، زنجان، یزد، شهرکرد، قزوین، کاشان، ساوه، خمین و قم و معاونین دانشجویی فرهنگی و مدیران آموزشی این دانشگاه ها جهت بررسی موضوعات آموزشی، فرهنگی و فوق برنامه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این همایش گفت: از آنجا که دشمن در زمینه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و مبانی دینی فعال شده و آنها را هدف گرفته است، باید با تربیت دانشجویان تحلیلگر اجازه ندهیم نقشه های آنها اجرایی شود.

وی با اشاره به فعالیت استارت آپ ها در زمینه های مختلف گفت: از ظرفیت این استارت آپ ها در حوزه ایثار و شهادت نیز می توان استفاده کرد و باید با راه اندازی اتاق های خلاقیت در دانشگاه ها به این منظور اهتمام داشت.

شایان ذکر است دکتر کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه دکتر کلاهدوزان و دکتر صادقی ضمن حضور در این جلسه به بیان برخی دیدگاه های دانشگاه در خصوص مسائل فرهنگی، فوق برنامه و آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداختند که با استقبال دبیر نشست مواجه شد و مقرر گردید این دیدگاه ها در نشست آموزشی آینده نیز مطرح شوند.