دوازدهمین همایش کشوری روانپزشکی کودک و نوجوان به میزبانی دانشگاه برگزار شد

26 اردیبهشت‌ماه، اصفهان میزبان دوازدهمین همایش کشوری روانپزشکی کودک و نوجوان به مدت 4 روز در مرکز همایش های علمی دانشگاه تالار ابن سینا شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، انجمن روانپزشکان کودک و نوجوان ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مجری همایش کشوری روانپزشکی کودک و نوجوان شدند  که در این همایش کشوری 7سخنرانی کلیدی ،6پانل و6سمپوزیوم با مجموع 46 ارایه دهنده از رشته های مختلف مرتبط با سلامت روان کودک و13 ارایه مقاله به صورت پوستر ارایه گردید.

دکتر افسانه کرباسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر علمی همایش طی مصاحبه ای با اعلام اینکه اگر چه در گذشته شاهد مراجعه تعداد کمی از خانواده ها به روانپزشکان کودک و نوجوان بودیم و بیشتر مراجعات برای اختلالات ویژه بود، گفت: امروزه فرهنگ مراجعه خانواده ها به روانپزشک کودک و نوجوان برای پیشگیری از اختلالات رفتاری، روانی و اجتماعی افزایش یافته است .

وی با بیان اینکه شکاف نسلی که بین کودک و نوجوانان و خانواده ها شکل گرفته عمده نگرانی را برای خانواده ها ایجاد کرده ، تصریح کرد: آموزش والدین برای گذر از این شکاف  نیازی ضروریست و این اموزش ها باعث برطرف شدن مشکلات ارتباطی میان والدین وکودکان و نوجوانان می شود.

دکتر کرباسی درپایان سخنان خود خواستار تحت پوشش بیمه قرارگرفتن درمان های غیردارویی روانپزشکی کودک و نوجوانان شد زیرا که برخی اختلالات ازجمله اختلال طیف اوتیسم نیاز به روان درمانهای طولانی مدت دارد وهزینه این درمان و دوره ها زیاد است.

گفتنی است در این همایش که شرکت کنندگان و ارایه دهندگان از استانهای تهران ، گیلان، آذربایجان غربی، مشهد، کرمان، یزد، اهواز، زاهدان و شیراز حضور داشتند، مباحثی از جمله "مهاجرت و تبعات"، " خشونت خانگی"، "فقر و تاب آوری"، "اعتیاد"، "کودکان  کار" و مسائل اجتماعی  مورد گفتگو و تبادلنظر قرار گرفت .