دانشگاه میزبان نشست منطقه ای WFME (فدراسیون جهانی آموزش پزشکی)

نشست منطقه ای WFME  (فدراسیون جهانی آموزش پزشکی ) با حضور رئیس فدراسیون جهانی آموزش پزشکی و رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، 22 اردیبهشت ماه در محل تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که بمظور فراهم آوردن بستر تبادلات علمی مرتبط با اعتباربخشی بین دانشگاه های منطقه و فدراسیون جهانی آموزش پزشکی برگزار شد، دکتر شیرانی رییس دانشگاه طی سخنانی به بیان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در عرصه های مختلف آموزشی، ادغام  آموزش و پژوهش در مباحث بهداشت و درمان و اعتبار بخشی موسسه ای پرداخت.

همچنین گزارش اعتباربخشی موسسه ای توسط دکتر یمانی مدیر مرکز مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه و گزارش پایش بعد از اعتباربخشی توسط تیم دبیرخانه پزشکی عمومی ارائه گردید  .

شایان ذکر است در این نشست پروفسور ریکاردو لئون بورگز(Ricardo Leon-Borquez)رئیس فدراسیون جهانی آموزش پزشکی،یانا(Jana Cohlova)مدیر برنامه شناسایی WFME ،دکتر گوهر واجد(Gohar Wajid)نماینده WHO در فدراسیون جهانی آموزش پزشکی و جمعی از اساتید دانشگاه های تهران، شیراز و یزد حضور داشتند .