تجلیل از استادان برتر و شاخص دانشگاه در مراسم گرامیداشت مقام استاد

پنج شنبه 21 اردیبهشت ماه، به منظور گرامیداشت روز و مقام استاد، دانشگاه مراسمی را با حضور رییس و معاونین دانشگاه، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و اساتید  شاخص علوم پزشکی برگزار نمود.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر شاهین شیرانی در جمع اساتید بنام حوزه پزشکی اصفهان ، وظیفه ذاتی دانشگاه علوم پزشکی را علم، پژوهش و ارتقای سلامت آحاد جامعه عنوان کرد و افزود: تربیت نیروی انسانی کارامد و توانمند برای حوزه سلامت در  ابعاد جسمی، روحی و اجتماعی از مهمترین اهداف دانشگاه می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: جان انسان ها بزرگترین سرمایه ای که خدا عطا کرده در دست جامعه پزشکی است، از این رو حفظ سلامتی و ارتقای آن  وظیفه سنگینی بر دوش ما گذاشته است.

دکتر شیرانی معلمی را عشق توامان با هنر دانست و خاطرنشان کرد: اقدامات بسیاری در آموزش حوزه سلامت صورت گرفته است که منجر به کسب رتبه های برتر کشوری درعرصه آموزش شده است.

وی در ادامه سخنان خود به سفر ریاست جمهوری به اصفهان و تکمیل تمام پروژه های نیمه کاره حوزه بهداشت و درمان اشاره نمود.

حجت السلام امینی عضو هیئت علمی گروه معارف و مسئول بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مراسم گفت: خداوند در قرآن علم و ایمان را در کنار یکدیگر قرار داده و از آن بعنوان عامل ترفیع درجه انسان یاد کرده است.

وی در پایان به ابعاد شخصیتی شهید مطهری اشاره کرد و افزود: پختگی علمی از ویژگی های بارز شهید مطهری است.

-اختصاص رتبه های برتر کشوری به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دکتر معصومی معاون آموزشی دانشگاه در سخنان خود به افتخارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی سال گذشته اشاره نمود و  کسب جایزه ملی ادغام نماد به جهت بهره مندی از متخصصین بیماری‌های زنان و زایمان در ارتقاء سلامت جامعه، اخذ تایید چهارساله در اعتباربخشی دوره آموزشی دکترای پزشکی عمومی، کسب رتبه اول درون دانشگاهی در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه و کسب رتبه سوم کشوری در بین مراکز تحقیقاتی ارتقای سلامت کشور را از جمله افتخارات کسب شده عنوان کرد.

وی همچنین بیان داشت: کسب جوایز و رتبه های برتر کشوری در جشنواره های علمی فرهنگی، کسب مدال طلا مسابقات جهانی اختراعات و خلاقیت، اخذ مجوز راه اندازی و توسعه رشته در 5 مقطع و 13 رشته، برگزاری سلسله نشست های منطقه ای و کشوری و کسب رتبه برتر اول کمیته کلان منطقه 7 در کشور، افتخارات و رتبه های  برتر کسب شده در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از افتخارات دیگر دانشگاه می باشد.

معاون آموزشی دانشگاه همچنین به رتبه های برتر کسب شده دانشگاه در پانزدهمین و شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری اشاره کرد.

شایان ذکر است در این گردهمایی‌، مسئولین از 5 گروه از استادان برتر و شاخص دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اهدای لوح و هدایایی تقدیر و تجلیل بعمل آوردند.