“ ایمن و بهداشت حق اساسی و بنیادی نیروی کار”شعار امسال روز جهانی بهداشت حرفه ای

5 اردیبهشت ماه، به مناسبت روز جهانی مهندسی بهداشت حرفه‌ای، جشن و گردهمایی به این منظور با حضور دکتر مصطفوی رئیس دانشکده بهداشت و مسئولین و اساتید گروه مهندسی بهداشت حرفه ای درجمع دانشجویان و دانش آموختگان بر گزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر احسان الله حبیبی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  در این ارتباط اظهار داشت: سازمان بین المللی کار، محیط کار ایمن و بهداشتی را حق اساسی و بنیادی نیروی کار اعلام کرد.

وی با بیان اینکه مهندسی بهداشت حرفه ای یک رشته نوپا در ایران است و  قدمت آن در کشورهای خارجی به 80 سال می رسد، بیان نمود: در حال حاضر با توجه به ظرفیت های بازار، دانش آموخته رشته بهداشت حرفه ای داریم که به علت گستردگی کار قابلیت استفاده از توان آنها در محیط های بیمارستانی، شبکه‌های بهداشتی، دانشگاه و  فروشگاه های زنجیره ای بزرگ وجود دارد.

دکتر حبیبی بیشترین فارغ التحصیلان این رشته را از قشر بانوان اعلام کرد و افزود: بالغ بر 400 نفر از آنها در صنایع مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: برای توازن در محیط کار نیازمند جذب آقایان برای تحصیل در رشته بهداشت حرفه ای هستیم که باید تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود.

گفتنی است در این گردهمایی دو تن از دانشجویان که سبقه فعالیت در صنایع دارند در ارتباط با راهکار موفقیت یک خانم در صنعت سخنرانی کردند.

همچنین در حاشیه این گردهمایی مسابقه علمی برگزار و از برگزار کنندگان همایش تجلیل بعمل آمد.