گردهمایی رییس و مسئولین دانشگاه با دانشجویان بین الملل

همزمان با بهار طبیعت و بهار قران، نشست صمیمی دانشجویان بین الملل با ریاست و مسئولین دانشگاه توسط مدیریت توسعه آموزش بین الملل و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در این گردهمایی که با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی و دانشجویی فرهنگی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  و جمعی از دانشجویان بین الملل برگزار شد،  دکتر زهرا امینی مدیر مرکز آموزش بین الملل دانشگاه، طی سخنانی ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان، به رسالت مهم  مدیریت آموزش بین الملل در تربیت دانشجویان توانمند از نظر علمی و همچنین آشنا کردن آنان با فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی و تربیت سفیران فرهنگی اشاره کرد. وی همچنین به بیان فعالیت های آن مدیریت در گرامیداشت مناسبت های مختلف ملی و مذهبی پرداخت.

شایان ذکر است در پایان حاضرین به همراه مسئولین پس از اقامه نماز در مراسم ضیافت افطاری  تدارک دیده شده شرکت نمودند.