گردهمایی موسسین/مسئولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد در دانشگاه برگزار شد

دوشنبه 15 اسفندماه، گردهمایی موسسین/مسئولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، رییس دانشگاه، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و جمعی از مسئولین و مدیران معاونت درمان دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار گردید.

در این گردهمایی که حدود ۳۱۷موسس و مسئول فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد حضور داشتند، سخنرانان در خصوص رعایت حقوق بیمار و تعرفه ها، آیین نامه تاسیس و راه اندازی مراکز جدید و آموزش درمان اعتیاد گل و الکل آموزش های لازم را ارائه نمودند.

همچنین در پایان پنل پرسش و پاسخ با حضور مسئولین معاونت درمان، غذا و دارو و معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی برگزار و به مدت ۲ساعت به طول انجامید.

شایان ذکر است این گردهمایی به همت واحد نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.