تجلیل از 237 کارشناس IT دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

9 اسفند ماه، در همایش تجلیل از مدیران و کارشناسان IT  دانشگاه، از  237 نفر کارشناس IT تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

در این همایش که با حضور معاونین بهداشتی، درمان و مدیریت توسعه و منابع دانشگاه برگزار شد، دکتر مجید جنگی سرپرست فاوا دانشگاه ضمن تقدیر و عرض خسته نباشید جهت یکسال فعالیت کاری کاشناسان این واحد، درخصوص مسائل و دغدغه های این واحد بیان کرد: کمبود نیروی انسانی، حجم بالای کار و فرسودگی تجهیزات، عمده دغدغه مطرح شده از سوی  مهندسین IT دانشگاه است که خواستار چاره اندیشی متولیان امر می باشند.

وی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی تر، بازدیدهای میدانی از سطح بیمارستان ها و آشنا شدن با چالش ها در راستای افزایش امنیت اطلاعات مراکز درمانی را چشم انداز آتی این واحد خواند.

سرپرست مدیریت آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواستار توجه بیشتر مسئولان به حوزه آی تی شد و اظهار نمود: با توجه به حساسیت کارهای زیربنایی و زیر ساختی مرتبط با IT ، نیاز به پشتیبانی بیشتر متولیان امر از کارکنان این حوزه می باشد.