مراسم تجلیل از دانشـجویان ممتاز شاهد و ایثارگر در دانشگاه برگزار شد

دوشنبه ۸ اسفندماه، همزمان با اعیاد شعبانیه و به منظور ایجاد انگیزه در بین دانشجویان، مراسم تجلیل از دانشـجویان ممتاز شاهد و ایثارگر با حضور فرماندار اصفهان، مسئولین سه دانشگاه علوم پزشکی، اصفهان و هنر و همچنین مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و دانشجویان شاهد و ایثارگر این سه دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه تالار ابن سینا برگزار گردید.

در این مراسم که به منظور آشنائی دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود دانشگاه های علوم پزشکی، اصفهان و هنر و همچنین معرفی چهره های موفق و ممتاز علمی برگزار شد، از ۳۳ دانشجوی ممتاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ این دانشگاه و تعدادی از دانشجویان ممتاز دانشگاه های اصفهان و هنر تقدیر و هدایایی توسط مسئولین اهدا شد.

شایان ذکر است در این مراسم دکتر شیرانی رئیس دانشگاه، طی سخنانی ضمن اعلام حمایت همه جانبه از نخبگان شاهد و ایثارگر، مهم ترین وظیفه دانشجویان برای تداوم راه شهدا را اهتمام صددرصدی در آموزش و پژوهش برشمرد.