همایش تجلیل از دانشگاه های برتر و دانشجویان برگزیده هفتمین دوره جشنواره جایزه ملی ایثار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شنبه ششم اسفند ۱۴۰۱، با حضوردکتر فقیه، معاون آموزشی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر پورحسینی مدیرکل حوزه وزارتی، دکتر رحیمی معاون توسعه و دکتر البرزی مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت متبوع، در سالن امام جواد (ع) وزارتخانه برگزار گردید.

در این مراسم از دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر صادقی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، به دلیل درخشش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در پنج دوره اخیر این جشنواره، همچنین از زهرا خاکدل جلودار، دانشجوی مقطع Ph.D رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه، به عنوان دانشجوی نمونه کشوری این دوره از جشنواره، نیز تقدیر به عمل آمد.