برگزاری مراسم ویژه گرامیداشت ایام الله دهه فجر در دانشگاه

به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، مراسم جشنی در روزسه شنبه 18 بهمن ماه، با حضور رییس و مسئولین دانشگاه و جمع کثیری از کارکنان دانشگاهی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پیروزی انقلاب اسلامی، طی سخنانی از همه زحمت کشان جامعه علوم پزشکی تشکر و قدردانی نمود و اظهار نمود: فعالیت های مبتنی بر آموزش و پژوهش و سلامت مردم کار بسیار بزرگی است و امیدوارم همگی ما با تلاش خود، این مسئولیت سنگینی که بر عهده ما است را به درستی انجام دهیم.

وی همچنین پیشرفت های حوزه تکنولوژیکی و سلامت مردم را گوشه ای از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی برشمرد و آن را مایه مباهات و افتخار همه مردم  بیان نمود.

در ادامه این مراسم که با اجرای برنامه های شاد و مفرح همراه بود قرعه کشی سفر مشهد مقدس برای 5 نفر از حاضرین برگزار گردید.