همزمان با ایام ­الله دهه مبارک فجر، گردهمایی مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد

دوشنبه 17 بهمن ماه، همزمان با ماه مبارک رجب و ایام­ الله دهه مبارک فجر، گردهمایی مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار گردید.

در این گردهمایی که استاد محمد شجاعی کارشناس و نویسنده حیطه ی مسائل دینی از تهران، رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه حضور داشتند، دکتر شیرانی طی سخنانی برگزاری این جلسات را پیرو فرموده مقام معظم رهبری  و در امتداد جهاد تبیین، بیان نمود.

وی به تشریح معجزات انقلاب اسلامی پرداخت و یکی شدن دلهای 36 میلیون جمعیت انقلابی ایران در آن زمان، هشت سال دفاع مقدس و کم نشدن یک میلی متر از خاک ایران و .... را از جمله این معجزات عنوان کرد.

در ادامه استاد شجاعی طی سخنرانی خود به مباحث شناسایی پدیده ها در جوامع و آشنایی با ساختار نفس انسان پرداخت.

وی بیان نمود: ساختار انسان از بخش های مختلف جمادی، گیاهی، حیوانی، عقلانی و ... است که حوادث تاریخی را شکل می دهد .

همچنین حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این گردهمایی به بررسی پدیده انقلاب اسلامی از جهات مختلف، عملکرد و جایگاه انقلاب اسلامی پرداخت.

وی به برگزاری اردوی بازدید از دستاوردهای دریایی نظامی و پالایشگاه ستاره خلیج فارس همراه با زیارت مزار سردار سلیمانی خبر داد و تصریح کرد: این برنامه ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی(برادران و خواهران) می باشد که تا امروز 17 بهمن ماه، زمان ثبت نام در این برنامه می باشد.

گفتنی است علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق سایت

nahadmui.ir  اقدام نمایند.