پروژه قلب سالم یکی از بزرگترین دستاوردهای دانشگاه از ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت است

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هفتمین همایش ملی مرجعیت علمی که امروز یازدهم بهمن ماه در تهران برگزار گردیده،  گفت: "پروژه قلب سالم اصفهان" یکی از بزرگترین دستاوردهای دانشگاه از ادغام نظام آموزشی در نظام سلامت است که در 10 پروژه اجرایی شد.

دکتر نیکو یمانی اظهار داشت: پروژه" قلب سالم اصفهان" منجر به تغییراتی در سلامتی مردم مانند کاهش مصرف نمک و روغن در خانوار شده است .

وی  همچنین "استاد معین زنان" را از دیگر دستاوردهایی که ماحصل ادغام نظام آموزشی در نظام سلامت است، برشمرد و گفت: برنامه های دیگری نیز از سوی سایر دانشکده ها مانند  دانشکده پرستاری و مامایی در جهت آموزش دانشجویان متناسب با نیازهای جامعه و همزمان ارتقای کیفیت مراقبت از بیماران به اجرا درآمده است که می توان به ویزیت اتباع افاغنه و مراقبت در منزل  اشاره نمود.

دکتر یمانی همچنین مرکز جامع سلامت و کلینیک سبک زندگی گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی که در آن کارآموزان و کارورزان پزشکی آموزش می‌بینند را از دیگر دستاوردهای  نظام ادغام عنوان کرد و خبر داد: راه اندازی مرکز جامع تکامل توسط دو دانشکده پزشکی و توانبخشی از دیگر دستاوردهای نظام ادغام است.

دکتر یمانی آغاز ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت را از سال ١٣٦٤ عنوان كرد و گفت: در این دوره از همایش و نمایشگاه، دستاوردهای سی و اندی سال از اجرای طرح از سوی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به نمایش گذاشته شده است.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه افزود:  نمایشگاه کشوری مرجعیت علمی ادغام آموزشی علوم پزشکی در نظام سلامت شامل 10 غرفه است که دستاوردهای  10 دانشگاه علوم پزشکی سراسر كشور به عنوان نماینده 10 کلان منطقه کشور به نمایش گذاشته می شود.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نماینده کلان منطقه 7  کشور شامل دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، کاشان و یزد است.